CONTACT

Mail heel je handel naar: loszand@home.nl  Heb je nu iets wat niet door de draadjes van het world wide web heen kan doe het dan via de post en gebruik voldoende postzegels en het volgende adres:

C.V. Los Zand – secretariaat

Katwijkstraat 18

5341 TC  Oss

Onze lieftallige secretaresse Natasja zal jouw post openen en hiervan melding maken aan ‘t bestuur, deze zal vervolgens actie ondernemen. Als je on-carnavaleske dingen of andere bocht naar ons stuurt, gaat je post linea recta naar de oud-papierbak, de grijze kliko, de GFT-of glasbak. Naar de sloop of bij het oud ijzer, of in de PBD-zak. (Wat is er trouwens gebeurd met de zak van Max’s?)

Website:Heb je problemen met de website: Zet alle spamfilters en firewalls uit. Helpt dit niet, tik dan eens flnk op het scherm en roep: “hallo!”. Werkt dit niet, neem dan contact op met uw provider, uw systeembeheerder of uw buurman die wel weet hoe met een kompjoeter om te gaan.

Residentie:
‘t Kan natuurlijk onverhoopt een keer voorkomen dat je wordt uitgenodigd of je hebt jezelf uitgenodigd om langs te komen en gewit nie woar ge mot zijn. Dan heb je een mooie uitdaging, want dat weten wij ook nooit. Zorg dus dat je het adres van onze prins of prinses te pakken krijgt want die weet alles en daar is het dus duk te doen, of wacht voor de roldeur van de bouwloods. We komen echt wel een keer langs.